Presentreklam


Skräpprodukter eller uppskattade gåvor?

Presentreklam är ett välbeprövat sätt att ta del av ett sammanhang utan att upplevas som påträngande. Rätt produkt med rätt tryck på rätt plats blir alltid uppskattad och uppnår därmed sitt syfte.

I vissa fall kanske gåvan är en ”skräpprodukt” eller ren förbrukningsvara. Men då var heller inte syftet större och mer än just uppskattning för stunden. Presentreklam lämnar alltid ett positivt avtryck hos mottagaren med ditt varumärke som avsändare. Dess bäst-före-datum bestämmer du!

Vad säger golfbollen om mitt företag egentligen?

Med presentreklam väljer du vilken känsla ditt varumärke ska kommunicera. Skillnaden ligger i upplevelse, nyttan och din budget.

Vad du bör fråga dig är:

  • Vilken känsla vill jag skapa kring varumärket med presentreklamen? Är det glädje, tårar, skämt, motivation, lagkänsla eller bara ren uppskattning?
  • Vad vill jag säga med den här tröjan, jackan eller pennan? Att jag är uppskattande, allvarlig, rolig, seriös eller bara generös?

Oavsett önskad respons och effekt är det bara idéerna som kan ta slut. Artikelutbudet gällande presentreklam är enormt. Och tar dina idéer slut har vi alltid fler.

Hjälp med original?

Beroende på motivets kvalitet och storlek ställs olika krav på det original du ger till oss. Vi hjälper dig gärna med att ta fram original eller att bearbeta det du redan har.


Några vi hjälper med presentreklam