Profilkläder


Människan är en naturlig reklampelare.

Med hjälp av kläder kan ett varumärke på ett otvunget sätt exponeras i situationer där människor möts och syns. Kläderna gör det också möjligt att förstärka budskap och värden som sammanhanget redan kommunicerar.

Situation och sammanhang kan vara allt från event där t-shirt och keps bär fram budskapet. Till att vara en del av de anställdas klädkod på företaget. Eller där ett helt fotbollslag ska kläs från topp till tå.

Oavsett uppdraget krävs en fingertoppskänsla hos oss för att känna in värderingar och önskemål när vi rekommenderar och genomför själva produktionen. Det är så vi gör våra kunder nöjda.

Vårt nätverk – vår styrka, din trygghet.

Utmanande uppdrag och kunder genom åren har gett oss på Screenteam ett fantastiskt nätverk. Att erbjuda ett brett artikelutbud av profilkläder är vi inte ensamma om. Däremot kan vi snabbt ta fram olika kvaliteter beroende på önskemål om pris och funktion eller krav på ekologiskt framtaget material.

Inga mellanhänder.

Din artikel kommer direkt från leverantören till vårt tryckbord. Varje plagg, om det så är 1000 tröjor, ses över noggrant av oss. Vi har valt att rikta vårt ansvar och vår service mot dig som kund istället för onödiga mellanhänder. Våra kunder och vi upplever att det säkerställer ett oklanderligt resultat med högsta leveranssäkerhet.

Hjälp med original?

Beroende på motivets kvalitet och storlek ställs olika krav på det original du ger till oss. Vi hjälper dig gärna med att ta fram original eller att bearbeta det du redan har.


Några vi hjälper med profilkläder: