Guldkorn & dagssländor


I vår bransch är antalet leverantörer näst intill oändligt och de finns spridda över hela världen. I vårt kontaktnät blandas därför guldkorn med dagssländor tack vare våra kunders önskemål. Men till daglig dags är antalet få. Goda kontakter, bra produkter och säkra lager och leveranser har sorterar ut guldkornen genom åren och inte sällan finns de också lokalt.

P.S. Letar du efter något specifikt varumärke som du inte ser här är det bara att höra av dig.

Klicka på respektive leverantörs logotyp så kommer du till deras online-katalog. Självklart tillhandahåller vi samtliga kataloger hos oss på kontoret.

Harvest
Sportig elegans av högsta kvalitet från en av Amerikas största basebollhjältar James Harvest. Basplagg blandas med business, allt med fokus på stil och perfekt passform och funktion.
Mac One
En blandning av basplagg och överraskande design och funktion. Mycket prisvärt, bra kvalité och bra passform.
Printer
Löser ekvationen: hög kvalitet/lägre pris utan att tumma på material, sömnad eller passform. Basplagg i enkel design till förmån för priset. De säger det bäst själva: Best value in large volumes!
Sandryds
Enkla basplagg med bred målgrupp som önskar klassisk passform, inga ”fitted” eller ”slim fit”. Vänlig prisbild som lämpar sig väl för stora volymer.
Ernst Alexis
Skjortor.